Horse Vision kommer till Skara lördag 7 november

8 oktober, 2020 | av: Anna Nyberg
Rebecca Dahlgren på Horse Vision

De har hela Europa som arbetsfält, Christofer och Rebecca Dahlgren som driver Horse Vision på Kinnekulle. Nu kommer Horse Vision till Skålltorp och Skaraortens Ryttarförening för att hålla en clinic.

Lördag 7 november kl 14 kommer Rebecca och Jonna från Horse Vision till Skålltorp för att visa och berätta hur de tränar frihetsdressyr och trick tillsammans med sina ponnyer.

Deltagarna får chans att ställa frågor och se hästarna utföra en rad olika övningar.

Horse Vision arbetar med att hitta en avslappnad utbildningsväg för att träna hästar upp till den högsta nivån inom dressyr. De har hela Europa som sitt arbetsfält.

Horse Vision har utvecklat sin egen form av frihetsdressyr, där allt handlar om att få hästen avslappnad och tillitsfull. Först när det är nått, är hästen redo att lyssna och träningen i frihetsdressyr kan ta sin början, skriver Rebecca Dahlgren på Horse Visions hemsida.

När Rebecca och Christofer inte reser i Europa för att träna elever och hålla kurser, arrangerar de kurser och tar emot elever i Hällekis på Kinnekulle.

När: Lördag 7 november kl 14
Var: Hos Skaraortens Ryttarförening, Skålltorps ridanläggning nära Axevalla travbana, Skara.
Kostnad: 150 kronor för vuxna, 100 kronor för barn 15 år och yngre, betalas i samband med anmälan via Swish till Skara Hästland 123 313 37 41.
Skriv Clinic i meddelandefältet.

Anmälan Horse Vision 7 november

Anmälan räknas efter att swishbetalningen är mottagen.

Begränsat antal platser.

Uppvisningen är en del av Häståret som arrangeras i samarbete med Leader och EU:s landsbygdsfond.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram