Den stora snackisen Per Waahler kommer till Skara Hästivalen!

29 juni, 2016 | av: AlizonWeb

IMG_2735Missade du den stora snackisen från paddockprogrammet på Eurohorse? På Skara Hästivalen 10 september får du en ny chans att se Per Waahler in action! Per Waahler rider på Grand Prix-nivå i dressyr och har fått stor uppmärksamhet för sitt sätt att träna och utbilda hästar med mental träning för både häst och ryttare i fokus. Per menar att en häst inte lär sig genom att utföra rörelser utan genom att tänka. Med rätt tankesätt kan vi skapa rätt mentala förutsättningar för våra hästar i träningen så att de kan utvecklas till sin fulla potential både mentalt och fysiskt. Utgångspunkten i filosofin är avspänning och glädje hos häst och ryttare och resultatet är nöjda och glada hästar som presterar i full harmoni.

På clinicen på Skara Hästivalen kommer Per att visa hur detta går till och vi kommer att få se honom både visa upp sin egen häst och hur han tar sig an andra hästar med olika problem och utmaningar. Detta förhållningssätt till hästar och utbildning av dem är något som vi alla kan lära av oavsett vilken gren vi utövar eller vilken typ av häst vi har. Clinicen äger rum lördagen 10 september mellan 15.30-17.30. Välkomna till en riktig hästfest på Axevalla Travbana!

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram