Inspirationsclinic med Malin Trollnäs den 25 februari på Axevalla!

15 februari, 2016 | av: AlizonWeb

Inspirationsclinic-25-februari-Malin-Trollnas"Häst - mer än bara en hobby" är temat för Naturbruk.nu's kostnadsfria inspirationsclinic som hålls på Axevalla Travbana torsdagen den 25 februari kl 17:30-20:15.

Kvällens första clinic börjar kl. 17:30 hålls av Malin Trollnäs-Turesson. Malin är en talangfull unghästutbildare och hoppryttare med många meriter:
• Silvermedalj Lag-Em 2002
• Bronsmedallj SM 2004 (Individuellt)
• Unghäst-VM 2008
• Guldmedalj Avels- och Sportchampionatet 2010
• Internationella Grand Prix placeringar
• Utmanartruppen för landslaget


Om Malin Trollnäs-Turesson

Malin har lång erfarenhet av utbildning av hästar, tävling, utbildning av ryttare och hästföretagande. Hon kommer att dela med sig utav hennes sätt att coacha och vägleda unga ryttare framåt i sin karriär.

Malin ger också inspiration till alla vår unga hästmänniskor som står i valet inför framtiden. Utifrån elevernas utbildning på Naturbruksprogrammet så finns det en bred framtid inom hästnäringen och Malin berättar om sitt företagande.

Mellan kl. 19:00-19:30 bjuder vi på något värmande att äta samt information om Naturbruksförvaltningens storsatsning att utveckla framtidens hästcentrum på Axevalla! Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor och få informationsmaterial.

Kl. 19:30-20:15 blir det ytterligare en clinic av travtränare Stina Hallerstedt som arbetar på Axevalla Travbana och har en lång och gedigen erfarenhet inom travet, samt travskoleansvarig på Axevalla travbana Martina Johansson som bland annat arbetat som lärling hos Åke Svanstedt och skött om flera framgångsrika travhästar.

Kvällens clinics syftar till att inspirera och visa på bredden som man har efter en hästskötarutbildning oavsett om man vill läsa vidare eller börja arbeta direkt.

Hålltider för kvällen:

17:00 Vi öppnar portarna till körhallen där vi kommer tillbringa kvällen
17:30 Malin Trollnäs håller clinic
19:00 Vi bjuder på mat och dryck
19:30 Stina Hallerstedt och Martina Johansson håller clinic

Varmt välkommen!

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram