Jullunch avslutade året - nu blickar vi framåt

19 december, 2019 | av: Anna Nyberg
Några av deltagarna i jullunchen på Axevalla.

En jullunch på Axevalla för hästföretagare och andra intresserade blev slutpunkt för Skara Hästlands verksamhetsår 2019. Nu laddar vi för ett nytt år med flera spännande satsningar.

Vi var 16 personer som lät oss väl smaka av Axevallatravets julbuffé samtidigt som vi hade utsikt över loppen under lunchtravet onsdag 18 december. Enda syftet med sammankomsten var att träffas och äta tillsammans, men som alltid när hästmänniskor träffas, så utbyttes erfarenheter och folk rådfrågade varandra om olika saker.

Planeringen inför 2020 är redan i full gång. En avelsföreläsning med brett upplägg, så att den passar oavsett vilken ras man ägnar sig åt, är planerad till i början på året, liksom även en temakväll kring hästvälfärd.

Skara Hästland har också för avsikt att arrangera en informations- och diskussionskväll om framtiden för hästsektorn, i anslutning till en framtidsstudie som hästnäringen har beställt.

Mer information kommer så snart vi har alla bitar på plats.

Skara Hästland arbetar också träget vidare på att knyta ihop de olika delarna av hästvärlden, och tar därför tacksamt emot information om vad som är på gång i Häst-Västergötland, så kan vi hjälpa till med att sprida det till flera.

Kommunikatör Anna Nyberg nås på anna.nyberg@dev.skarahastland.se eller tel 070 663 13 33

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Jul i stallet.
« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram