Kan DU vara vår nya verksamhetsledare?

20 september, 2013 | av: AlizonWeb

I så fall ska du absolut skicka in din ansökan till oss senast den 15 oktober! Vi söker en verksamhetsledare på halvtid under det kommande året som ska driva Skara Hästlands gemensamma frågor, link som att skapa nätverk för hästföretagare, sale arrangera större event och driva utvecklingsprojekt. Du hittar mer information i platsannonsen nedan och här finns platsannonsen som pdf-format!

 

Platsannons:

Ett riktigt hästjobb

Skara Hästland söker en verksamhetsledare. Föreningen samlar som paraplyorganisation hästsport och hästföretag i Skaraborg, driver evenemang och startar utvecklingsprojekt med utgångspunkt Axevalla travbana och Skålltorps ridanläggning strax utanför Skara.

Verksamhetsledaren driver gemensamma frågor, som att skapa nätverk för hästföretagare, arrangera större event och profilera Skara kommun som en plats där det är lätt att leva och bo med häst.

Tjänsten är 50 % konsulttjänst, 1 november 2013 till 30 september 2014. I arbetet ingår att:
• Driva evenemang som SkaraHästivalen
• Marknadsföra och förankra varumärket Skara Hästland
• Vara språkrör för föreningen
• Ansvara för ekonomisk uppföljning och föreslå finansiering av fortsatt verksamhet
• Stötta medlemsorganisationer i Skara Hästland i projekt som drivs av dessa inom ramen för Skara Hästland

Du har förmåga att skapa goda relationer, bygga nätverk och entusiasmera andra att bidra till ett gott resultat. Du behöver vara strukturerad och ha god organisationsförmåga för att kunna driva stora evenemang.

Vi ser gärna att du skickar med ett personligt brev om dig själv och varför du är intresserad av tjänsten.

Välkommen, senast 15 oktober 2013, med din ansökan och offert till: louise.albansson@skara.se, tfn: 0511-326 64.

 

Skara Hästland
Skara Hästland är en ideell förening som bildades juni 2013 och drivs av de tre medlemsorganisationerna Västergötlands Travsällskap, Skaraortens Ryttarförening och Skara kommun. Den fysiska utgångspunkten för Skara Hästland är Axevalla travbana och Skålltorps ridanläggning. Läs mer på www.dev.skarahastland.se

Om hästnäringen i Skara
I Skara kommun med dryga 18 000 invånare finns cirka 1 600 hästar som ger arbetstillfällen för 160 hovslagare, veterinärer, foderleverantörer m.fl. Axevalla är en av landets största travbanor och från publikplats, med blicken mot Billingens berg, syns Skålltorps ridanläggning där Skaraortens Ryttarförening driver ridskola. Skara har en lång tradition med häst. Redan 1775 startade Peter Hernquist Sveriges första veterinärskola här. Idag utbildar SLU, Biologiska Yrkeshögskolan, BYS och Naturbruksgymnasiet Uddetorp till olika yrken med hästanknytning. Här finns Skara djursjukhus med ett fullt utrustat hästsjukhus.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram