Med förenade hästkrafter mot nya mål!

3 februari, 2014 | av: AlizonWeb

Avslutat projekt 
Skara Hästland är ett avslutat projektarbete som nu gått över i en verklig förankring. Flertalet företag och organisationer, style="">bronchi inte bara från hästsektorn, har nu ett medlemsskap i föreningen. Medlemmar finns representerade på vår hemsida och marknadsförs regelbundet.

Skara Hästival 2014
Målet för i år är att etablera Skara Hästival 2014, ett arbete som nu kommit en bra bit på väg. Årets Hästival är uppdelad på en kunskapsdag och en ren publikdag som kommer hålla den svenskfödda hästen och uppfödare från Skaraborg i fokus. Kunskapsdagen arbetar vi på tillsammans med bla att belysa mer kring ryttare med funktionshinder och spännande clinic för det som vill ha mer erfarenhet.

Detta kommer att marknadsföras med levande hästkrafter vid Gothenburg Horse Show mässan Eurohorse Padockprogram tillsammans med SLU Skara den 27 februari till 2 mars. Levande hästkrafter från Skaraborg, medverkar tillsammans med sina unga ryttare och erfarna ledare i dagarna fyra. Tre flickor 10 och 11 år och 28 visar hand med häst och dressyr på högre nivå och torsdagen inleds med en okrönt svart ardennerhingst från Väla.

Skara Hästlands idoga arbete uppmärksammas nu av andra aktörer och nu väntar första studiebesöket från finska National Equine Competence Association of Finland motsvarigheten till vårt svenska HNS Hästnäringens Nationella Stiftelse. I mars anländer Kompetenscentrum häst från Bollnäs för att lära sig mer om hur man arbetar med nätverk och kluster kring hästen.

I samband med Eurohorsemässan släpper vi också vår nya broschyr_A6_140131. Gå gärna in och gilla vår sida och ta del av uppdateringar från bla våra medlemmar. Ett medlemsregister hittar du också på vår hemsida www.dev.skarahastland.se. Vill du stödja vårt arbete kring hästen så bli gärna medlem du också!

 

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram