Missa inte BYS Saluhästdag 20 maj!

18 maj, 2015 | av: AlizonWeb

BYS saluhastdag

Den 20:e maj anordnar vi unghästutbildare på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara en saluhästdag i Körhallen på Axevalla travbana.

Vi är 7 stycken studenter från olika delar av landet som går unghästutbildningen. Under vårt första år utav två här på BYS har vi haft inne en hel del olika hästar för inridning och/eller vidareutbildning. Hästarna som är hos oss får bra miljöträning vilket gör dem trygga. Till vår hjälp har vi våra fantastiska lärare och tränare, story Fredrik Gustafsson, style="">clinic Anette Christensson, Per Larsson, Charlotte Frödin, Eamon Hickey m.fl.

Under eftermiddagen och kvällen den 20:e maj kommer det att visas ca.10-15 stycken hästar som är till salu. Det är blandat med hästar som varit hos oss här på BYS och hästar som kommer utifrån. Hästarna är från tre år och uppåt. Bland annat så visas ett treårigt sto e.Arpeggio ue.Pilot som visar god hoppförmåga och ridbarhet. Hennes mamma har lämnat ett flertal godkända hingstar, exempelvis Balougraph.

För mer information om vilka hästar som kommer att visas kan ni besöka vår hemsida, www.byssaluhastdag2015.wordpress.com

Ni kan även kontakta Charlotte Frödin för mer information, 0761-709093

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram