Partnerkväll hos Skaraortens Ryttarförening

8 november, 2017 | av: Anna Nyberg

Ridskolan är en plats där barn och ungdomar får lära sig ta ansvar för hästarna och för varandra.

Det blir en partnerkväll hos Skaraortens Ryttarförening på ridskolan Skålltorp onsdag 15 november kl 18.30.
Under kvällen blir det information om föreningen, bygget, föreningens samverkan i Skara Hästland och möjliga former för partnerskap.
Vid träffen medverkar Sparbanksstiftelsen Skaraborg, som gjort bygget möjligt genom sitt bidrag på 6,5 miljoner, vilket är ett av de största bidragen stiftelsen betalat ut till en förening. Även Skara kommun som stöttar bygget finns med vid träffen.
Syftet med kvällen är att bjuda in näringslivet i Skara med omnejd för att lära känna föreningen, med målet att skapa en samverkan med fler.

−Varje vecka besöks ridskolan av hundratals människor i olika åldrar, från barn till äldre. Vi står för många positiva värden såsom ansvarstagande, kamratskap och sammanhållning, och vår förhoppning är att flera lokala företag ska vilja bli våra partners, säger Alice Thorvald från Skaraortens Ryttarförening, en av arrangörerna av partnerträffen.

Det är i nuläget fortfarande oklart med finansiering av en ombyggnad som ska göra det befintliga ridhuset tillgänglighetsanpassat. På önskelistan står också en ombyggnad av cafeterian samt förvandlingen av en teorisal till gästboende, för att kunna erbjuda logi vid kurser.
−Vi erbjuder både små och stora företag att samarbeta med oss, och finnas med sina varumärken i ett positivt sammanhang, med barn och unga, hästar och ponnyer på en alldeles ny ridanläggning, säger Alice Thorvald.
Under kvällen bjuds det på soppa och efterrätt från Mattipset.

Anmäl dig till partnerkvällen via denna länk senast 13 november.

Förvandlingen av Skålltorp till en modern ridanläggning är en viktig byggsten i arbetet med Skara Hästland, där Skara kommun, Västergötlands travsällskap/Axevallatravet och Skaraortens Ryttarförening samverkar med näring och ideella krafter för att bygga upp ett nav för hästar och hästverksamhet.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram