Praktisk information för Skara Hästivalen 2016

2 september, 2016 | av: AlizonWeb

Nu närmar sig Skara Hästivalen 2016 med stormsteg! Den 10 september fylls Körhallen av hästentusiaster och hästkrafter av olika slag. Missa inte denna hästfest!

Entrébiljetter
Entrébiljetter säljs endast på plats i entrén till körhallen. Vi accepterar kort och kontantbetalning. Entrébiljetten gäller för hela dagen samt för travtävlingarna på stora banan på kvällen. Entrén kostar 100kr för vuxna, 50kr för ungdomar mellan 11-18år och barn under 10år går gratis!

Mat och dryck
På Skara Hästivalen 2016 i Körhallen finns det möjlighet att att både äta enklare lunch och fika.

  • Till lunch serveras Gulaschsoppa med gott bröd och creme fraiche, det kommer även finnas ett vegetariskt alternativ för soppan.
  • Det finns möjlighet att köpa korv med bröd
  • Kaffe och fika sälja också i Körhallen

Tider
Skara Hästivalen öppnar kl 09.00 på lördag morgon, då är mässan öppen. Första programpunkten vilken är hoppclinicen med Roberto Christofoletti börjar kl 10.00. Mässan håller öppen till kl 18.00 på lördag kväll. Klockan 19.00 börjar travtävlingarna på stora banan. Du hittar alla tider och programpunkter på sidan Program.

Logistik
I körhallen på Axevalla Travbana hålls de flesta av programpunkterna på Skara Hästivalen. Hästcafét håller dock till i teorisalen i Travskolans lokaler som ligger bredvid Körhallen. Ponnyridning och ponnytrav håller till i paddocken brevid Travskolans. För att komma till Hästcafét och paddocken måste du passera Körhallens entré och betala entré.

skiss_anlaggning_SkaraHastival2016

Välkomna till Skara Hästivalen 2016!

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram