Visa upp ditt företag eller organisation i samband med Hästivalen 2019

Nu välkomnar vi dig som hästföretagare, förening eller organisation att synas i samband med Hästivalen. Vi erbjuder tre olika sponsorpaket.

Paket 1
Din logga syns på Hästivalens hemsida och i affischen som sprids både digitalt och tryckt på flera platser i Skaraborg under månaden innan Hästivalen.
Kostnad: 300 kronor plus moms

Paket 2
Din logga syns på Hästivalens hemsida och i affischen som sprids både digitalt och tryckt på flera platser i Skaraborg under månaden innan Hästivalen. Du erbjuds synlighet under evenemanget med en roll up/ banner eller flagga vid entrén till Hästivalen.
Du får också fyra entrébiljetter. Kostnad: 500 kronor plus moms

Paket 3
Som paket 2 men du erbjuds även monterplats som utställare inne i körhallen. Dessutom ingår 6 entrébiljetter. Kostnad: 1000 kronor plus moms

Medlemmar i Skara Hästland erbjuds 50 procent rabatt på paket 3.

Skräddarsytt paket
Vill du exponera dina produkter eller tjänster på ett annat sätt, eller gå in som långsiktig samarbetspartner i Skarahästivalen? Vill din förening, ditt företag eller organisation förlägga ett evenemang i anslutning till Hästivalen? Vi har gott om lokaler att erbjuda för möten och sammankomster, för allt från 5–100 personer.
Travrestaurangen kommer att ha öppet under dagen för servering av lunch som förbeställts, samt försäljning av fika.
Kontakta oss så pratar vi vidare!

Beställning
Beställ ert sponsorpaket senast 10 augusti.

Förutsättningar:
Leverans av logga senast 10 augusti.
Som sponsor av Hästivalen hoppas vi att du också sprider affisch och annan information om Hästivalen i dina nätverk.

Beställning sker genom kontakt med Anna Nyberg, kommunikatör för Skara Hästland Mail: anna.nyberg@dev.skarahastland.se tel 070-663 13 33

SkaraHästivalen genomförs årligen av Föreningen Skara Hästland med samarbetspartners som ett skyltfönster för alla hästföretagare, föreningar och lärosäten med anknytning till häst i Skaraborg. Evenemanget lockar hästintresserade från hela Skaraborg/Västergötland och är en uppskattad mötesplats.

I år genomförs Hästivalen på Axevallatravet lördagen den 28 september. I körhallen blir det uppvisningar av flera hästraser och olika grenar och användningsområden för häst. Dressyrardennern Torsten kommer, liksom ridtravaren som går medelsvår dressyr samt mycket annat.
Under dagen ordnar Västergötlands Ridsportförbund dels en ridskolekonferens, dels en konferens om säkerhet på tävling, vilket kommer att locka många ridklubbar i Västergötland.
Dessutom blir det en regionfinal i ridsportens tävling för ungdomar, Hästkunskap Cup, i samband med Hästivalen.
Gymnasieskolan Axevalla Hästcentrum har Öppet hus för blivande elever och föräldrar, och Travskolan har också öppet hus.
SLU-etologen Jenny Yngvesson håller en clinic på temat Inlärning hos häst i teori och praktik.

© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram