Ska någon du känner rida för Maria Gretzer?

6 augusti, 2013 | av: AlizonWeb

Magnus Österlund på Common Sense FixDet blir sex duktiga ryttare från Skaraborg som får chansen att rida för Maria Gretzer på clinicen på fredag. Kanske känner du någon av dem?
Clinicen är fredag 9 augusti kl 18, here och ingår i  entréavgiften på 100 kr. Men vi rekommenderar föranmälan till clinicen eftersom antalet platser är begränsat.

Temat för clinicen är "Hur bygger man självförtroende i hoppning hos häst och ryttare?" Första delen handlar om att rida unghästar, och Erika Andersson från Skara, Tyra Bergström från Skara och Elin Göransdotter från Stenstorp/Skövde är de tre som får rida för Maria Gretzer.

Därefter handlar det om ekipage på medelsvår nivå. Skara-ryttarna Mia Olofsson och Magnus Österlund rider då för Maria, liksom Patrik Elmersson från Falköping.

En clinic är en blandning av föreläsning och ridlektion. Publiken är i fokus, och Maria Gretzer kommer att visa och förklara olika moment med hjälp av ryttarna.

Clinicen med Maria Gretzer ingår i Hästivalens entréavgift på 100 kr. Den sker i körhallen på Axevallatravet och eftersom antalet platser är begränsat rekommenderar vi att du anmäler i förväg. Då är du garanterad en plats.

Anmäl via http://vastergotland.ridsport.dinanmalan.se senast 8 augusti. Det kostar inget extra att föranmäla.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram