SM i Team Chasing avgörs på Hästivalen!

17 juli, 2014 | av: AlizonWeb

Team chasingVi har glädjen att meddela att förra årets publikfavoriter Team Chasing även gästar Skara Hästivalen i år och nu i form av ett svenskt mästerskap! Mästerskapet avgörs på lördagen då det även kommer att köras travlopp och hållas uppvisningar för olika raser och grenar.

Om du vill vara med och visa upp din ras eller gren så finns det möjlighet att deltaga genom det s.k. Medlemsspåret. Bli medlem i Skara Hästland och få 30 minuter till ditt förfogande! På lördag eftermiddag har vi avsatt tid på bästa plats för uppvisningar. Vi hoppas många tar chansen att visa upp bredden av hästsporten i Skaraborg!

I år satsar vi även mer på mässan och vi hoppas på en stor mässa som i sig blir en stor attraktion under Hästivalen. Mässan kommer hållas främst i Totohallen som blir Hästivalens "hjärta" och mötesplats. Från Totohallen tar du dig enkelt ut för uppvisningarna på banan och innerplan, case till föreläsningssalar och till körhallen där många av clinicsen hålls.

Om du vill ställa ut på mässan, kontakta då Sylvia Persson på massa@dev.skarahastland.se för mer information. Du kan även läsa mer om monterpriser mm på sidan Mässa. Du vet väl att du som medlem i Skara Hästland har 50% rabatt på monterpriserna?!

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram