Sprid ditt evenemang via hemsidan

25 januari, 2013 | av: AlizonWeb

Skara Hästlands hemsida har fyllt ett stort behov genom sin kalender med alla typer av hästevenemang. Det märkte vi mycket tydligt under förra året. Nu är det dags att skicka in årets evenemang – men på ett nytt sätt.

Skara Hästland vänder sig till hästintresserade i Skara och dess grannkommuner. I kalendern ska du kunna se när det är travdagar på Axevalla, sale och när djursjukhuset har föreläsningar, liksom hitta tävlingar och clinics – kort sagt allt som kan vara lockande för hästfolk i vårt område.

Nytt för i år
En nyhet är att från och med nu får du som arrangör lägga in dina evenemang själv. Högst upp i Kalendern hittar du texten Lägg till Evenemang och där får du upp ett formulär att fylla i. Evenemangen granskas sedan av en webansvarig innan de hamnar på hemsidan.

Du ska alltså inte längre maila in evenemangen.

Kostar inget
Hoppas alla ni som har spännande saker på gång vill lägga in dem i kalendern. På det sättet kan du nå ut till fler och locka ny publik. Dessutom är det alldeles gratis!

Såvitt vi vet är vi fortfarande ensamma i Sverige om att erbjuda alla typer av hästevenemang på ett och samma ställe.
Bara det är värt att bidra till, eller hur?

/Anna Nyberg, projektledare

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram