Två världskändisar klara för Hästivalen

27 juli, 2017 | av: Anna Nyberg

Tobbe Larsson tar med sig tre quarterhästar till Hästivalen. Foto: Amanda Stiverius.

Vi kan stolt meddela att Tobbe Larsson kommer till Skarahästivalen lördag 9 september. Tobbe är ett världsnamn inom frihetsdressyr, och är också känd genom Ponnyakuten i tv.
Ett annat världsnamn är Lars Roepstorff, ledande forskare inom underlag på ridbanor och travbanor. Han blir en av föreläsarna på Hästivalen.

Lars Roepstorff och den mekaniska hoven.

 

En tredje programpunkt som är klar handlar om uppvisning av olika hästraser. Det är Svenska Hästavelsförbundet som återigen låter Skarahästivalen bli ett genrep inför showerna på Sweden International Horse Show i november.

Dessutom blir det utställare och en stor loppis med hästgrejer.
Skarahästivalen anordnas i år för femte gången på Axevallatravet. Uppvisningar sker i Körhallen, som har försetts med en ny ljudanläggning så att ljudet blir riktigt bra i hela hallen. Där finns en stor läktare för publik, och dessutom gott om plats för försäljare.
Vi återkommer med exakta tider för de olika programpunkterna, liksom med ytterligare innehåll under Hästivalen. Målet är att bjuda på ett fullspäckat program i körhallen på Axevalla mellan kl. 10 och 17 lördag 9 september.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram