Vilka hästkrafter vi visar!

5 augusti, 2013 | av: AlizonWeb

Lotta i ridhuset

Nordsvenska hästar kommer att finnas på plats på SkaraHästivalen under lördagen. De kommer att visas på innerplan under eftermiddagen, herbal och dessutom delta i rasparaden kl 17.

Föreningen för Nordsvenska Hästen i Skaraborg är en av flera rasföreningar som medverkar i hästparaden. Där blir det allt från små, treat små shetlandsponnyer till stora robusta arbetshästar, och förstås mycket däremellan.

Innerplan på travet kommer att bjuda på flera aktiviteter. Förutom nordsvenskarna kommer det att finnas en bana för den som vill prova working equitation, en bana för precisionskörning, och visning av Trec, med möjlighet att prova själv om du tar hästen med dig.
Team chasingDessutom kommer team chasing att visas lördag kl 14.45 och 16.45, samt söndag kl 11 och 12.45. Denna variant av fälttävlan går bland annat ut på att flera ryttare hoppar ett hinder precis samtidigt. Team chasing visas på travbanan

 

Här hittar du programmet för SkaraHästivalen.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram