Clinic med Pether Markne på Hästivalen!

23 juni, 2014 | av: AlizonWeb

Pether_MarkneSkara Hästivalen och Västergötlands Ridsportförbund bjuder på clinic under Skara Hästivalen med en av Sveriges mest meriterade tränare Pether Markne! Temat för clinicen är "Hoppning utifrån hästen som individ". Clinicen hålls på kvällen på fredagen den 26 september i körhallen på Axevalla Travbana.

Pether Markne är både A-tränare i hoppning och dressyr, apoplectic landslagstränare i hoppning och Malin Baryards hopptränare sedan 16 år tillbaka. Pether har tävlat hoppning på internationell nivå, men det är i dressyr som han har haft sina främsta ryttarframgångar med bla deltagande i OS i Sydney 2004. I dressyr tränar han även flera av Sveriges elitryttare.

Antalet platser till clinicen är begränsad och först till kvarn gäller för de 425 publikplatserna. Säkra din plats på clinicen genom att anmäla dig på Västergötlands Ridsportsförbunds anmälningstjänst på följande länk:
http://vastergotland.ridsport.dinanmalan.se/

Om Skara Hästivalen
Skara Hästivalen är en 2-dagars hästfest den 26 - 27 september på Axevalla Travbana i Skara. Läs mer om programmet för Skara Hästivalen här! Skara Hästvalen arrangeras av föreningen Skara Hästland.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram