Dressyrclinic med Susanne Gielen på Hästivalen!

26 juni, 2014 | av: AlizonWeb

asaNystrom_anneliBorgh

Styrelsen har jobbat hårt de senaste två månaderna med att säkerställa ett attraktivt program på Skara Hästivalen som bjuder på både kvalité, site bredd och lokal förankring. Vi har nu glädjen att även presentera att Susanne Gielen, fd chefstränare i dressyr på Flyinge och A-tränare, kommer till Hästivalen den 26-27 september och är en del av clinicen ”Dressyrträning – unga ryttare till avancerad nivå”. Susanne, tillsammans med Anneli Borgh och Åsa Nyström visar och berättar om hur lärdom och erfarenhet förs över till unga ryttare och hur samverkan skapar styrka och framgång.

Susanne Gielen valde redan som 12-åring sin gren och började med ponnydressyr. Sedan dess har framgångarna varit många med flera internationella placeringar. Susanne kommer att träna erfarna ryttare och hästar.

Anneli Borgh och Åsa Nyström är båda från Skaraborg. De har utbildat unghästar upp till Grand Prix, tävlar aktivt och har under många år satsat på sin sport. Nu visar de träning med yngre ryttare som deltar i ett mentorskapsprogram.

– Vi vill vara mentorer för unga ryttare på väg. Det viktiga är kontinuitet, kunskap och engagemang, säger Åsa Nyström och Anneli Borgh.

Om Skara Hästivalen
Skara Hästivalen är en 2-dagars hästfest den 26 - 27 september på Axevalla Travbana i Skara. Läs mer om programmet för Skara Hästivalen här! Skara Hästvalen arrangeras av föreningen Skara Hästland.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram