Föreläsning 30 september: Vägen till en hållbar sporthäst

22 september, 2020 | av: Anna Nyberg
Jessica Larnö.

Med kort varsel har vi fått möjlighet att arrangera en föreläsning med Jessica Larnö, leg djursjukskötare med vidareutbildning inom rehab, kiropraktik och massage.

Onsdag 30 september kl 18.30-ca 20.30 hos Skaraortens Ryttarförening på Skålltorps ridanläggning nära Axevalla travbana, Skara.

Rubriken : Vägen till en hållbar sporthäst
Hästens biomekanik och grundförutsättningar, tecken på svagheter hos individen och hur vi kan hjälpa våra hästar till att bli mer hållbara och högpresterande atleter.
Föreläsningen vänder sig till alla som vill utöka sin kunskap om hästens anatomi och funktion, inom såväl ridsport som travsport, avel, brukshästar och annat.


Jessica Larnö arbetar utifrån en veterinärmedicinsk grund och samarbetar med ett antal veterinärer. Regelbunden samarbetspartner är leg vet Florian Lackner på hästkliniken i Landvetter.

Tidigare under dagen har hon undervisning för yrkesvux elever som läser djurvård på Naturbruksgymnasiet. Hon är en uppskattad föreläsare och anlitas ofta av föreningar och ridskolor.

Jessica Larnö driver företaget Equifys.

Anmäl snarast – begränsat antal platser.
Mejla din anmälan till anna.nyberg@dev.skarahastland.se Meddela ev allergier.
Swisha samtidigt 80 kronor (föreläsning inkl fika) till Skara Hästland 123 313 37 41
Anmälan räknas efter att swishbetalningen gjorts.

Detta är ett evenemang inom ramen för Häståret som arrangeras i samarbete med Leader nordvästra Skaraborg och EU:s fond för landsbygdsutveckling.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram