Göran Lindström ersätter Birgitta Freter på westernclinicen!

28 augusti, 2015 | av: AlizonWeb

IMG_40811

Då Birgitta Freter fått ett sent förhinder ersätts hon av Göran Lindström på söndagens westernclinic. Göran Lindström är en välkänd profil inom westernridningen i Sverige, både som tränare och tävlingsryttare. Med quarterhästen Solanos Little Tivio har Göran tre SM-guld och ett EM-guld i grenen Cutting som han nu även är domare i. Men meriterna är fler. Göran har under flera år bedrivit sin verksamhet i Nyköping på Okna Ranch. Numera har han flyttat till Jultorp Ranch i Larv.

Göran kommer på clinicen berätta mer om Jultorp Ranch. Vad som erbjuds, clinic hur dom jobbar och vilka visioner dom har med ranchen. Ni kommer att få ett smakprov av vad en intensivkurs tex kan innehålla och vilka grundläggande övningar som är viktiga. Är du intresserad av att veta hur man tränar en cuttinghäst kommer han även att visa och berätta om det. Sedan är det fritt fram att ställa frågor.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram