Hästföretagarträff om coaching med hästar

19 september, 2019 | av: Anna Nyberg
Deltagarna fick bekanta sig med Sylvia Perssons medarbetare, hästarna.

Höstens andra träff för hästföretagare lockade 14 deltagare, som samlades hos Sylvia K Persson i Vinköl utanför Skara och fick höra om hennes verksamhet.

Träffen ägde rum onsdag 18 september och inleddes med att alla åt medhavd lunch och presenterade sig för varandra. I samlingen fanns några som drev inackorderingsstall, ett par hästmassörer/equiterapeuter, en som arbetar med kommunikation med hästar, och en smed som smider hästbett på beställning.

Hästföretagarlunch i Sylvias konferenslokal.

Efter lunchen presenterade Sylvia Persson sin verksamhet, som handlar om att coacha människor med hjälp av hästar. Deltagarna fick också själva prova på att interagera med flocken och fundera på vilka signaler vi sänder ut, och hur de tas emot av hästar, som reagerar direkt till skillnad från oss människor som ofta döljer vad vi egentligen tycker och hur vi skulle vilja reagera.

Hästföretagare i Sylvias flock.

Sylvia berättade också om boken hon skriver, som en del i ett Leaderprojekt hon sökte och fick pengar till, samt om sina utvecklingsplaner och tankar om att samarbeta med fler kring coaching med hjälp av hästar och annan form av grön rehab.

Sylvia presenterade sina medarbetare.

Fler hästföretagarträffar planeras, men datum är ännu inte bestämt. Hästföretagarträffarna arrangeras samarbete med Skara Hästland men är öppna för alla, inte bara medlemmar i Skara Hästland.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram