Mässa med ridgrejer, sadlar och hästlastbilar

24 september, 2019 | av: Anna Nyberg

Dags för en ny transport till hästen? FA-Trailer är en av utställarna på Skara-Hästivalen, och de presenterar dessutom en intressant nyhet kring säkerhet på Hästivalen.

Utrustning till häst och ryttare säljs av bland annat Friska Hästen, Rotendals Ryttarhandel och Pryss. Dessutom kommer Horse Tech-företaget Meëla och visar sin innovation.

Sadelmakare Jonna Landén med JoLa sadelmakeri kommer, liksom equiterapeuten Anna Bergsten. Häst- och hustdjurslabbet finns på plats för att presentera sitt utbud kring hästhälsa.

På mässan i körhallen hittar du även Lotta Nilsson med företaget LC Utveckling som kommer att vara där och presentera sitt arbete kring kommunikation med häst, och Sylvia K Persson som berättar om sitt arbete om att coacha människor med hjälp av hästar.

Du kan också få information från en lång rad andra företag och organisationer inom hästnäring och hästsektor. Vi riktar ett varm tack till alla som stöttar SkaraHästivalen!

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram