Samlar inspiration i Falsterbo

6 juli, 2012 | av: AlizonWeb

Skara Hästland kommer att finnas i vimlet på ridsportens stora sommarhändelse, pills Falsterbo Horse Show. Möten med flera nyckelpersoner i hästsporten är planerade.

Det blir ingen egen utställningsmonter för Skara Hästland. Däremot räknar vi med att få med oss många tankar omkring hur man genomför ett så stort event, 40mg och ta med oss en del av de tankarna hem till Skara.

Dessutom är möten med några viktiga frontfigurer inom hästsporten planerade, och ännu fler möten kan förhoppningsvis komma till stånd spontant, eftersom ”alla” är på plats i Falsterbo under vecka 28.

På utställningsområdet finns många som visar upp lösningar för stallinredning och försäljare av hinderparker. De är också viktiga besöksmål för att knyta kontakt inför framtiden på Skålltorps ridanläggning och Axevalla.

Sist men inte minst finns det många ryttare från Skara med omnejd att hålla tummarna för. Linn Byman som vann showhoppningen vid På landet-festivalen tävlar i Tour of Amateurs, och det gör även Jennikka Päivinen som kom tvåa.

Magnus Österlund som tävlar för Skaraortens Ryttarförening deltar i unghästchampionaten, liksom flera andra unghästutbildare från området.

Håll utkik efter en svart väst med Skara Hästland på om du vill prata med mig!

/Anna Nyberg
projektledare

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram