SkaraHästivalen 2019 - nu laddar vi för hästfesten!

26 augusti, 2019 | av: Anna Nyberg

Lördag 28 september är det dags för årets upplaga av SkaraHästivalen. Det blir hästfest på Axevalla hela dagen, med föreläsningar, konferenser, en clinic och uppvisningar.Det blir uppvisningar av publikfavoriten dressyrardennern Torsten. Ridtravaren Lulu Face blir en ny bekantskap, travhästen som nu tävlar medelsvår dressyr.


Vi får se sportkörning med häst och vagn, den ganska nya grenen Working Equitation, trickträning av häst, western, islandshästar, haflinger och mycket mer.

Det blir också ponnyridning och ponnytrav, samt öppet hus på utbildningarna på Axevalla Hästcentrum, liksom öppet hus på Axevalla travskola.

Dessutom arrangeras två konferenser av Västergötlands Ridsportförbund i samband med Hästivalen, en ridskolekonferens om framtidens ridskola och en konferens om säkerhet på tävlingsplatsen.

Under Hästivalen blir det också en två timmar lång clinic om hästens inlärning, under ledning av SLU-etologen Jenny Yngvesson med flera.

Till konferenserna och clinicen krävs föranmälan.

Entré till Hästivalen: 50 kronor

Under fliken SkaraHästivalen kan du läsa mer om programmet.

Klara samarbetspartners:

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram