SkaraHästivalen tar plats

22 mars, 2013 | av: AlizonWeb

Projektet Skara Hästland är nu slutredovisat. Nästa steg är att bilda organisationen Skara Hästland, och dessutom planerar vi för fullt inför SkaraHästivalen som ordnas i augusti.
Därför bygger vi om här på hemsidan.

SkaraHästivalen ordnas 8-11 augusti på Axevallatravet och Skålltorps ridanläggning. Under fyra dagar fyller vi området med clinics, uppvisningar, föreläsningar, shower och en hästmässa. Programmet blir brett och vänder sig till alla hästintresserade, oavsett vilken gren du ägnar dig åt, och oavsett hur gammal du är eller hur länge du har hållit på med hästar.

Allt som berör SkaraHästivalen kommer du att hitta här på hemsidan. Vi berättar så fort olika programpunkter blir klara, och här kommer att finnas länkar till anmälan, uppstallning och boendeförslag.

Just nu arbetar vi intensivt med att fylla programmet, och det finns redan ett brett spektrum bland dem som anmält intresse för att medverka. Därför hoppas vi kunna bjuda på riddarspel, akademisk ridning, gymkhana, ponnytrav och hästparad.
Dessutom planerar vi för föreläsningar, clinics med hästprofiler, avelsseminarier,
saluhästvisningar och mycket, mycket mer.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram