Vi söker artister till Hästivalen

1 juli, 2013 | av: AlizonWeb

Kan du göra karikatyrer? Skulpterar du hästar i lera? Kan du jonglera eller cykla på enhjuling? Vi räknar med en stor publik på Hästivalen och vill bjuda på många upplevelser - inte bara hästar - och bjuder därför in dig som har något att visa upp.

Ponnyridning har vi redan, medic liksom ansiktsmålning, pills och vi har precis bokat upp 17-åriga  Anna som tecknar av ditt djur i blyerts. Nu tar vi gärna emot flera som vill berika Hästivalen på olika sätt!

Hundporträtt

Porträtt gjort av Anna Grahn

Organisationer och föreningar som vill presentera sig kan hyra plats för det, och företag som vill sälja produkter kan boka plats på mässan, så vad vi söker nu är er som gör det där lilla udda.

 Du får ingen fast plats, utan vi räknar med att du rör dig på området.

 

 

Gatumusikanter, artister, konstnärer av olika slag - gärna med anknytning till hästar eller andra djur. Kanske har du kaniner som du kan visa kaninhoppning? Har du något att visa som du tror passar, så skicka ett mail till kontakt@dev.skarahastland.se

 

 

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram