EM-ryttare till Hästivalen

3 juli, 2013 | av: AlizonWeb

Johanna Nygren är en av två svenska ryttare som är uttagna att tävla i EM i working equitation. Efter EM kommer hon till SkaraHästivalen för att ha både uppvisningar och kurser.Johanna WE

Johanna har dessutom lovat blogga om sitt EM-äventyr på Hästivalens hemsida.

Working equitation eller WE är ridsportens yngsta gren, see liksom att rida noggranna vägar, ha lydnad och samtidigt rida med lite fart och fläkt.

EM i working equitation avgörs i Italien 19-21 juli, och Sverige representeras av Johanna Nygren samt Brian Madsen. Läs mer om EM på Ridsportförbundets sida.

Du kan följa hennes EM här på Hästivalens hemsida. Sedan kan du träna för Johanna, och se hennes uppvisningar i Skara under lördagen och söndagen, 10-11 augusti. Se mer under show och uppvisning samt kurser och prova på.

För att börja rida WE behöver du ingen speciell ”WE-häst”. Det viktigaste är att den har ett bra temperament och är lyhörd. Hästen behöver inte vara av en viss storlek eller av en viss ras. Den behöver heller ingen vidare hoppförmåga eller utmärkande gångarter. Det här innebär att WE verkligen är en gren för alla!


 

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram