Axvallsborna kom med idéer

17 september, 2012 | av: AlizonWeb

Axvallsdagen inleddes med att Axevalla folkdansgille tågade in på idrottsplatsen.

Många i Axvall är entusiastiska inför planerna på Skara Hästland. Det stod klart efter Axvallsdagen i lördags, discount den 15 september.

Axvallsdagen är ett evenemang där föreningarna visar upp sig och det ordnas olika aktiviteter på idrottsplatsen.

Eftersom Skara Hästland har funderat på möjligheter att nå ut med information till Axvallsborna så blev detta ett gyllene tillfälle.

Ville veta mer
I föreningstältet hade vi dukat upp med bilder, /oxuennaya_.php" style="">drugs broschyrer och artiklar som berättade om Skara Hästland, pilule och många kikade in för att titta. Flera var glada över att få en chans att höra mer om vad som var på gång, och alla jag pratade med var positiva inför grundtanken i Skara Hästland: Ett område som bjuder in människor med hästintresse, oavsett vilken gren man ägnar sig åt.

Vi pratade också en del om möjligheterna med Axevalla hed strax intill idrottsplatsen, där man skulle kunna anlägga hinder för såväl fälttävlan som körning.

Hästmuseum
Ännu ett ben som Skara Hästland kan stå på är det planerade museet för hästen i försvaret, som förhoppningsvis kan byggas upp i samband med att Garnisonsmuseet flyttar från Skövde till Axvall.

Skara Hästland kommer att ha en fortsatt dialog med Axvallsborna, främst genom Axvallsalliansen, ett samarbete mellan flera föreningar i området.

/Anna Nyberg, projektledare

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram