Dags för årsmöte i Skara Hästland

12 februari, 2021 | av: Anna Nyberg

Alla medlemmar kallas härmed till årsmöte i Skara Hästland tisdag 16 mars kl 19. Årsmötet sker digitalt via Zoom.

Anmäl dig till årsmötet senast måndag 15 mars, via mejl till anna.nyberg@skarahastland.se så kommer du att få handlingar och länk till årsmötet.

Under årsmötet kommer bland annat verksamhetsplanen för 2021 att beslutas. Ett bra underlag kom fram vid en work shop i januari, som bland annat landade i tre huvuduppgifter för Skara Hästland:

− Fortsätta bygga nätverk över gränserna inom hästsektorn

− Ta plats som språkrör och remissinstans inom hästpolitiska och gröna frågor

− Arbeta för tillväxt och hållbar utveckling av hästsektorn

Ett sätt att bygga nätverk och verka för kompetenshöjning kan vara digitala miniföreläsningar, exempelvis vid lunchtid, med något tema, eller kanske ett digitalt besök hos någon verksamhet.

Är du intresserad av att hålla en miniföreläsning eller visa upp din verksamhet? Eller har du andra förslag om vad Skara Hästland ska arbeta med i år och framöver?

Tips är välkomna! Hör av dig till kommunikatör Anna Nyberg, anna.nyberg@skarahastland.se

Vi har också planer på att arrangera en hearing efter att regionfullmäktige i nästa vecka väntas fatta det slutliga beslutet om skolbygge på Axevalla. Vi tänker att det finns en hel del frågor och funderingar kring Axevalla Hästcentrum och vad det kan betyda för hästnäring och hästverksamhet i vårt område, när nu Axevalla blir regionens stora skola för hästinriktade utbildningar för gymnasieelever och vuxna studenter.

Handlingar till regionfullmäktige hittar du här. Punkt 20 handlar om Axevalla.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram