Flygande pass och husinvigning på Axevalla i helgen

17 maj, 2019 | av: Anna Nyberg
Frigg har byggt nya domarhus.

Ökad tölt, flygande pass och speedpass blir det på Axevalla i helgen. Och nej, det är inte nya grenar för travhästar, utan det är islandshästar som tävlar på Axevalla 18-19 maj. Dessutom invigs nya domarhus.

Det är Islandshästföreningen Frigg som arrangerar årets första sporttävling på Axevalla 18-19 maj.  Starten sker klockan 13 på lördag med ”ettgrenar”, med andra ord ökad tölt och flygande pass, och kval till SM för de som önskar. Senare under dagen blir det grenarna  stilpass och speedpass. Samma upplägg blir det söndag förmiddag.

På söndag eftermiddag strax före klockan 15 inviger Frigg sina nya domarhus, och sedan följer Friggs Vårspurt med ytterligare tävlingsklasser.

Det är fri entré till tävlingen, som går på travbanans innerplan.  Ingång för publik är rakt fram när man åker in på travparkeringen - följ skyltningen. Medtag egen stol och fika gärna i Friggs café som finns uppe på andra våningen på veterinärkliniken, med balkong ut mot ovalbanan. Rotendals Ryttarhandel finns på plats med försäljning.

Tidsprogram på Friggs hemsida

Startlistor och resultat följer du lättast genom denna länk.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram