Följ med till Equitana

19 januari, 2022 | av: Anna Nyberg

LRF i västra Sverige arrangerar en resa till den stora hästmässan Equitana i Tyskland i april. Nu är det dags att boka plats om du vill åka med!

Resan går över fem dagar, 7-11 april 2022, med buss från Sverige och övernattning i Tyskland. Det erbjuds möjlighet att besöka den stora hästmässan Equitana i Essen under två dagar, och det kan också bli fråga om studiebesök på hemvägen.

Resan är i första hand till för hästföretagare som är medlemmar i LRF, så detta är ett bra skäl att bli medlem. Övriga kan sätta upp sig på reservlista och får då ett pris som är 500 kronor dyrare.

Equitana är som EuroHorse fast tio gånger större, med mässa, mängder av föreläsningar och seminarier, samt kontinuerliga clinics och uppvisningar på arenan. På kvällarna är det högklassiga uppvisningar. Mässan har program och utställare från många olika områden inom häst, som western, island, utbildning, horse tech, foder och hästhälsa.

Om mässan skulle bli inställd betalas pengarna tillbaka.

Antalet platser är begränsat så först till kvarn…

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram