Här kan du hitta stöd som arbetsgivare

30 november, 2020 | av: Anna Nyberg

Hästföretagare och anställda kan få god hjälp hos Hästnäringens Yrkesnämnd, HYN, som har en hemsida fylld med kunskap och nyttigheter för såväl arbetsgivare som arbetstagare.

En grundläggande faktor för att hästsektorn ska tas på allvar är att hästföretagare är goda arbetsgivare.

Hästnäringens Yrkesnämnd arbetar tillsammans med hästnäringens förbund och organisationer för ett professionellt företagande och en utvecklad arbetsmarknad. Korrekta villkor och en bra arbetsmiljö kännetecknar en seriös arbetsgivare. Det arbete som HYN gjort på området är utvecklat inom projektet Kompetens i samverkan, med finansiering av Europeiska socialfonden, ESF.

På HYNs hemsida kan du läsa om vad man ska tänka på vid rekrytering och anställning av personal, vad som gäller angående arbetsmiljö, samt tips på arbetsbesparande åtgärder-

Hemsidan ger också ledning för dig som vill arbeta som anställd inom hästsektorn, och om vad schyssta arbetsvillkor innebär. Det finns också länkar till sidor där du kan söka hästjobb.

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram