Kan man bli lurad när man köper häst?

8 juli, 2013 | av: AlizonWeb

 

Affisch

Känner du någon som stött på problem i samband med köp eller försäljning av häst? Troligen. På Hästivalen kommer hästjuristen Carina Alfvén och föreläser om hur du undviker fällorna vid hästaffärer.

Carina Alfvén är också ombud i tingsrätten i samband med tvister efter hästaffärer, stuff men hon jobbar hellre förebyggande. Därför anlitas hon ofta som föreläsare.

Fredag 9 augusti kl 15.30 föreläser Carina Alfvén om vad som gäller när du köper och säljer häst och hur du skriver ett bra avtal. Hon pratar också om andra typer av avtal, för fodervärdar, uppstallning, sommarbete osv. Vad händer om det går fel? Hur undviker du tvist, och vad händer om du ändå hamnar i en tvist?
Föreläsningen är utmärkt både för dig som har hästen som hobby och för dig som jobbar med hästar. Det blir också möjlighet att ställa frågor.

Föreläsningen ingår i entréavgiften på 100 kr, men vi rekommenderar att du förbokar för att vara garanterad en plats. Förboka genom mail till kontakt@dev.skarahastland.se

 

 

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram