Kundvård och nytänkande– så jobbar FA-Trailer

16 juni, 2021 | av: Anna Nyberg
Andreas Forsström, FA-Trailer

Skara Hästlands medlem FA-Trailer i Mariestad säljer hästlastbilar och hästtransporter. Men det är bara en del av företagsidén. Andreas Forsström som driver företaget brinner också för att ta hand om sina kunder och ge dem kunskap.

FA-Trailer är ett av alla företag som arbetar över gränserna i hästsektorn. För Andreas Forsström började det med westernridning, medan hustrun Sofia i grunden är dressyrryttare. Nu har företaget profilryttare inom både hoppning och fälttävlan, och arbetar brett inom ridsporten.

─ Jag ser en stor vikt av att samarbeta och nätverka inom hästsektorn, och det är därför vi väljer att vara medlemmar i Skara Hästland, säger Andreas Forsström.

Försäljning och service av lastbilar och transporter är bara en del av företaget.
─ Vi vill också sprida hästkunskap, och därför har vi startat en kundklubb, Sadelkammarklubben, där vi gör en podd om hästkunskap och intervjuar intressanta personer, berättar Andreas Forsström.

Det senaste avsnittet som är utlagt innehåller en intervju med unga hoppryttaren André Brandt. Under våren har också poddavsnitt med equiterapeuten Charlotta Lindgren och med Nathalie Bozic från företaget Friska leder producerats.

Planen är också att starta en vlogg kring matlagning, eftersom Andreas Forsström är intresserad av matlagning och vill inspirera ryttare att äta bättre.

Och så var det transportsidan då.
Den senaste produkten i FA-Trailers utbud är hästlastbilen Faxe på 7,2 ton, som Andreas Forsström tror ska fylla ett tomrum.
─ Det här är ett nytt segment, och ett fordon som vi tagit fram. Både chassit och hästdelen är nya, säger Andreas.

Lastbilen har plats för tre hästar och har en boendedel med plats för fyra personer.

Boendedelen i Faxe.

Hästlastbilen kan köras av den som har C1 eller C-körkort.

Andreas Forsström ser fram mot ett ökat samarbete mellan hästföretagare och inom hästsporten i Skaraborg. Gemensamma event tror han mycket på, eller varför inte en gemensam marknadsplats, en Skaraborgsvariant av Blocket med hästinriktning.
─ Det kan vara ett bra sätt att knyta samman hästföretagare, säger Andreas Forsström.

Läs mer på FA Trailers hemsida

Vill du också vara medlem i Skara Hästland och bidra till nätverkande, och att lyfta hästsektorns frågor? Läs mer här!

« Tillbaka till sidan Nyheter
© 2018 Skara Hästland. All rights reserved.

Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram